Vi hjälper till med att hålla trafiken igång

Vi har mångårig erfarenhet från lösningar både till järnväg, tunnelbana och spårvägar, samt till hamnar. Där kan det gälla matning till fartyg i hamn, likväl som till kranar.

Så här arbetar vi med infrastrukturprojekt

Infrastruktur, eller Infra Power som vi internt benämner det, är ett viktigt område för Harju Elekter.

Vårt främsta fokus ligger på spårbunden trafik. Här levererar vi färdiga anläggningar med allt från likriktare till frånskiljare. En produkt som efterfrågas mycket från Harju Elekter är även tomma teknikhus för skydd av elektronikutrustning för spårbunden trafik.

Vårt andra ben inom infrastruktur är anläggningar som behöver elektrifieras. Exempel är hamnar i from av landanslutningar till fartyg och elförsörjning till hamnkranar. Vi kan också hantera projekt för vägbelysning och signaler.

Inom infrastruktur, och då framför allt spårbunden trafik, ställs ofta höga krav och efterlevnaden av gällande standarder är av yttersta vikt. Genom att anlita Harju Elekter i dessa projekt kan du som kund känna dig säker på att rätt leverantör har valts då vi har agerat på denna marknad under många decennier.

Vårt nätverk av leverantörer och vår spetskompetens ger oss också en fördel i utförandet oavsett om det är en komplett likriktarstation eller ett tomt teknikhus. För oss är varje projekt lika mycket värt och möjligheten att få en återkommande kund är det vi ytterst strävar efter.

Vi sammanfattar Harju Elekters filosofi när det gäller lösningar för infrastruktur med värden som kvalité, typtestning, säkerhet och erfarenhet.

I menyn hittar du projektexempel!