Elförsörjningen måste alltid fungera

Det är en självklarhet för alla energibolag att säkerställa en stabil elförsörjning. Harju Elekters lösningar för låg- mellan- och högspänning bygger på erfarenhet, teknisk kompetens och ett brett produktprogram.

Så här arbetar vi med energilösningar

Harju Elekter är en helhetsleverantör av lösningar för eldistribution inom energiområdet. Våra projekt omfattar lösningar från 0,4 kV upp till 170 kV.

Vi driver projekt från konstruktion till leverans och installation av enstaka nätstationer till kompletta primärstationer. Ordning och reda i allt projektarbete, inklusive montage, är centralt för oss alla inom Harju Elekter. Inom vår organisation i Sverige har vi kunskap och lång erfarenhet inom projektledning, konstruktion, konfigurering och programmering, samt idrifttagning och provning.

Vårt produktprogram omfattar både egna och inköpta produkter från utvalda partners. Detta gör att vi erbjuder ett komplett sortiment till energibolag inom eldistribution.

Våra stationsprojekt kan även inkludera markarbeten med installation.

För att erbjuda marknaden den bästa servicen genomför vi oftast FAT-tester på fabrik tillsammans med kund i våra tillverkningsenheter i Malmö, Finspång, Stockholm eller Borlänge. Vi åtar oss även servicearbeten via egen serviceavdelning.

I menyn hittar du projektexempel!

Primärstationer

Nätstationer